Hopp och skutt för hela slanten

Ricky "hopp och skutt" med Madde H utvecklas som bara den. Ingen gladare än jag. Får snart hitta på ett annat namn att kalla henne;) Vi samarbetar bra och resultaten kommer. Behöver bara att mina sadlar säljs nu, så jag kan köpa  en ny! Köööp!








Mer hopp och skutt. Sebastian och Victoria fixar ihop den nya studsmattan=)



 Lycka=)


Livets trappa är på väg utför!

Jaha, då var det bevisat att man går tillbaka i tiden när man blir äldre! Victoria fyller år idag och jag hade köpt en urcharmig t-shirt som jag tyckte att hon borde gilla, för det gör jag! 12 år gammal tittar hon på mig och säger
- Ursäkta alltså! MY LITTLE PONY! det gillade jag när jag var typ tre!




Tur att jag räddade morgonen med att tända ett sågant "sprak"ljus precis innan vi sjungande klev in i hennes rum och blev akompanjerade av brandlarmets ljuva toner! =O Och fick avsluta med att lova att vi åker och byter (hade ju till och med köpt för små byxor) kläderna efter skolan!

Fast My little pony tar jag hand om =)

=)

number one

Jaha då har man sett Briars sista framträdande. Suck... Vilken pålle va?! I dag gjorde han i och för sig vissa saker på Rickys nivå ;) Men vad gör väl det. Som "brinken" sa - hellre en pigg och glad häst än en som inte vill. Det ska jag tänka på =)
 

Bäst jag håller mig på backen i dag och longerar Ricky. Blir ju så sugen på att rida en färdig kanonhäst så här efter världs cupen så det blir inte rättvist.

kram och go

bra dag!

I brist på annan rolig sysselsättning! (i går) Jo hade ju hela huset att städa, tvätta,diska mm, mm men de är inge kul=( Victoria och jag tog en tjejstund=) så här fint blev det!



Ja förutom de rynkiga fingrarna då=/ Finns det anti rynk till fingrarna? ja ja Tjejstund är kort för oss häst människor! Lacket hade inte ens torkat förren transporten som jag slagit ur tanken kom tillbaka! Gott=) hämta den, lasta pålle och träna!  Victoria red först sedan Madde HJ. Det går framåt för våran pärla. Va bra dagen blev i alla fall!


Vicky å Ricky =) med en av skitsadlarna! Kan ju tro att pållen är ett wasaskepp!

Har ochså varit duktig och lagt in mina sadlar på blocket. KÖÖP snälla, snälla, snälla. woahaha jo jag lyssnar än på Ugglas, sjunger till och med högt i bilen! Sant!

Får ta tag i det tråkiga i dag då... eller hur gör tjejer? lackar man naglar varje dag! för det hindrar ju en att göra annat tråkigt;)

kram och go


!?=)

Slut på påsk och ägg och allt vad det heter! Skönt, tycker jag. Tur barnen har en mormor som fixar ägg;)

jaa ibland är dagarna rätt lika och ointressanta, för andra i alla fall. Inte mycke att skriva om men solen skiner och det gillar jag. maj närmar sig det gillar jag också;) sen kommer semestern och sen... nää nu stoppar jag=) ha ha. Pållan sköter sig,det gillar jag verkligen=) funderar på att ställa ut henne i brist på annat, får se. Jo, men läser jag det jag skrivit är ju allt bra!? =)

natti

dessa ägg

Jaha ägg fanns ju inte när jag skulle handla! Tur att mina stackars barn inte har så stor koll på vilken dag det ska letas. Jäkla traditioner. Suck. Tack för tipset om att det är påskafton man ska leta ;) kanske får bli så i år.

by by


Budgetar och påskägg

Tror inte vi lyckades att få till det som vi ville med staketet=( Besked efter påsk. Deras budget hade runnit över för länge sedan! Min med! Nu kom det ännu mer fyll...Hmmm Vad blir det av detta?!

Nu är det påsk igen. Och tänk att jag har fortfarande ingen koll på när det är dags att leta påskägg! Jag kör på långfredagen här hemma. En sådan lång dag behöver man lite gott=) Rätt eller fel! Ingen aning. Men om man bara fick sköta sig själv så kan man ju ha vilka traditioner man själv tycker är ok! Fram till för tre år sedan så hade vi det så att tranan kom med påskägg på långfredagen och lade det i strumpan! Kanon tyckte jag och inte så mycket att hålla reda på. Tills dottern kom hem från skolan helt förstörd för att ALLA andra hade minsann fått trangodis den dagen! VA! de är ju inte påsk än! Det fanns något som heter Mariebebådelsedagen. Då kommer tranan! Jaha och det skulle jag hållt reda på! Jag är faktiskt inte konfirmerad! Ringde till lilla mamma och tänkte att det hade väl jag vetat om jag hade fått på det sättet när jag var liten! Min mammma skrattade hysteriskt när hon talade om att så hade jag visst fått när jag var liten! VAA! Nää, kan verkligen inte minnas det. Jag tycker fortfarande att min idé är den bästa =(  men jag sköter mig nu för tiden och delar upp elendet. Allt för husfridens skull. Alltså måste här köpas ägg i eftermiddag!

Glad påsk

=) =( ;)

Ricky var så duktig, MHJ kände stora framsteg (stolt matte) men givetvis hur mycket som helst kvar på "projektet Ricky". Otroligt envis och lite bekväm visade hon att hon kunde vara också. Vilket ju jag visste men inte MHJ. Madde lade in en kort paus sedan ville pållen inte mer. Har man saktat av så är man klar, säger hon! Då blir hon som utbytt... Vill inte trava alls, kastar med huvudet åt höger så väggar och staket ligger risigt till mm. Stackars ryttare trodde nog pållen blivit tokig ;) Men skam den som ger sig, de löste knuten. Bara att jobba på. Vi tror på pållan =)

Hmmm igår så upptäckte jag att jag inte får något staket kvar höjdmässigt när de är klara med cyckelbanan! Jag som äntligen sluppit ifrån vallgraven på tomten fick genast ett annat problem :( Nivåskillnaden ut genom min grind är si så där 40 cm! Hallå, jag kan inte öppna grinden! Utifrån vägen sett kommer det bara bli halva mitt staket kvar, eftersom det blev sådan nivåskillnad.

Ha ha kanske är tänkt att de som cycklar får välja mellan asfalt och terräng! =O

Ja ja den som lever får se. Ska försöka tigga till mig ett staket som heter duga. Jag har ju ringt i alla fall och påtalat problemet lite sturskt. De kommer i dag och kikar! Sedan ringde jag gubben min - kom hem så du kan prata med dom!! Fegt va Fniss det bjuder jag på.

kram och go


Rya

 
Somliga straffade Gud meddetsamma!
     
                                                       
                                                    Jag tillbringade tiden mellan 19.00-22.00 i går (efter 10,5 timmars jobb) med att kamma Digger. Trött i rygg och nacke, pust och stön isäng. Lite sömn innan det var firardags av gubben/husse tidig morgon =)  Efter att fått iväg barna till skolan skulle jag ta sprutan som jag hoppas tar bort kliet i ögonen, och kanske lite av Ugglas också;) Aj aj, ont=( Jaha, och hemma hade Digger roat sig!  Tror faktiskt han sa - Matte, matte nu har jag fixat den där ryamattan du ville ha!  Fiint vaa...Hur ska denna dag sluta?!

Ska upp till pållen och se om Madde Hj känner någon skillnad på mitt slit med tokhästen. Håll tummarna. 

tokigt det blev här när jag mixtrade lite=O
by by                              
                                                                                 

Ricky race=)

Jaha då var den dagen slut. Varit duktig och städat i dag. Tråkigt men skönt när det är klart. Har också roat mig med att packa in en öppnad rundbal i pressening och linor och rullat den över stallplanen så halmen bara yrde i blåsten. men det gick! nu är inte den ivägen. ;) Tokigt =) bara alla spånsäckar kvar men det fixar jag en annan dag.

Hopp och skutt la i en sjätte växel i dag när vi hoppade. Helt tokigt fort gick det. När jag höll imot lite så blev det blockering,vilket jag inte har säte och ben att lossa.Så då fick det bli racerfart istället. Himmel! Fick ett bra språng på 80cm tillslut. Behöver verkligen någon som står i mitten och gapar. Är på tok för ringrostig. Men kul va det =) trots att folket nästan satte i halsen av farten;) Bäst att jobba på det...

Gutt med sol =)

Solat min vita kropp idag på altanen. Tur altanen är på baksidan så man inte hade orsakat seiekrock på gatan! Rubrik i tidningen sedan ! Blev bländade...Ha ha och lugnt på gubbfronten runt huset idag. Skönt.




Digger "Damp" som bara skulle toka sig i morse så jag höll på att komma för sent till jobbet!


Han njöt också av solen med leksaken =)


Red Ricky efter att hon lekt hopp och skutt med Victoria. Gick hyfsat bra. Hon blir ledig i morgon för jag jobbar men på söndag blir det hopp med skutt för hopp och skutt, och säkert lite galopp med hopp också. Hi hi hi

Natti


Så e livet

Jaha, liten uppdatering om Ricky då. Det tog andan ur mig att vara ledsen över Fia, gamla farmor och kaninskrället så jag har legat lågt med Rickys träning. Inte bra men så är det. Hållit oss över ytan åtminstonde.
 
Men nu är vi på G igen =) Lät dressyrryttaren Madde Hjortsparre provrida för att se om intresse fanns att hjälpa oss lite. Som en treåring att rida, tyckte hon. Ja så är det. Vingligt och okonsentrerat mycket vilja men inte så mycket befäst än. Nu kör vi tänkte jag =)
 
Och vips fick hon tillbaka sin konstiga frossa som hon hade i julas! Detta är inte sant! Öm i bakdelen och konstig i flera dagar! suck... Jaha sedan kom svullnad i höger fram! Senan! Ville verkligen inte detta. Hade tur. Tog upp hovslagaren som hittade en stor hovböld! =) Och det blev jag glad för?! Ja i kontrast till vad det kunde varit så...

NU KÖR VI=) Victoria skulle få träna för MH, det slutade med att tränaren säger - Nu blir jag nervös! Uargh inte mot vad mamma blev! Gick i 100knyck! Efter det har det varit hårdträning för stackars Ricky. Linad med inspänning på banan och riden. Ingen rast och vila och det ger nog resultat tillslut. Victoria fick en betydligt lugnare tur häromdagen. Hoppas det håller i sig .

Japp, det var det det! Veterinär igen. Konstiga kruskor och eventuellt penicilin. VILL INTE!!!

Underbar dag här med elektriker, grävare och ett gäng andra flummiga gubbar som vill ha massa svar på saker jag inte vet, och inte vill veta! Beundrar tjejen som jobbar med dom hon borde ha diplom eller nåt.

Solen skiner i alla fall=)

RSS 2.0