fint väder...

Jaa Vädret är det stora samtalsämnet nu...
igår ringde Hjortsparre med en snäll tanke om att -det är fint väder idag (igår) så jag tänkte om ni vill köra upp till ridhuset och träna? =)
Hon har greppat mitt dilemma ;) Tack =)
Klart Vickan skulle träna! Var ju fint väder till vi lastat! Innan vi var i ridhuset var det halv snöstorm! =O
Men den var snabb överstökad för när vi skulle hem var det fint igen =)
Vickan och Rickan var duktiga och det var kul att visa framstegen. Det passar Vickan att träna för Sparren, kemin stämmer, så det blir fortsättning på det.
Vickan var nöjd och komentaren efteråt var - jag gillade när hon röt i lite =)
Jag ska vidarebefodra det =P

Jag vet inte vad det är för fel på vanlig vinter? Snö som kommer och ligger kvar och en sol som skiner. Dessa halva stormar av yrande snö och massa hemska vallar som ska skottas så kroppen skriker är inte kul!

Ska försöka hinna upp till ridhuset på fm idag också innan all snö kommer igen.

Det har varit mycket hästrelaterade olyckor på sistonde =( Och igår höll det på att gå galet igen, en tös druttade av och fastnade med foten i stigbygeln och blev hängande! Som tur var fick mamman tag i tösen efter ett par steg hängande...Nu gick det bra, lite skakad tös men modig nog att va uppe på hästryggen lite senare igen =)

Man ska nog inte tänka så mycket på olycksrisken men ibland kommer tanken...Vad håller vi på med? Vem kom på iden att vi ska styra ett djur på ca 500 kg med våra ynka kg (i gämförelse)?
hmm jaja jag har ju en del olyckor i min närhet men fortsatt ändå...
Kan nog inte vara utan känslan av samhörigheten med pållan, känslan av glädjen när vi är på samma spår ;) Känslan stoltheten när jag tänker på att denna vackra varelse är min!

Igår var min hund sugen på att julpynta lite. jag tyckte han var väldigt snabb på att lägga sig i sin bädd efter att hälsat när jag kom hem. Men ni som känner Digger  förstår att jag tänkte - så skönt!
När vi sedan skulle ut i vintern så hann jag slänga en blick i bädden, vad? Haha jo ett ljus i en glasljusstake stående mitt i bädden=) Lite leksaker runt också. Såg riktigt hemtrevligt ut=P
Med alla lånedatorer så blir det inga bilder just nu men kanske sen =)
Undrar om han var snabb till bädden för att dölja eller för att visa? ;)

Har inte mycket vettigt att dela med mig av just nu då det känns som att snö jobb  häst och hus avlöser varandra. Men men ...

Kram och go




Haveri

Ja datorhaveri =(
Tänk vad man vänjer sig med sin egna lilla dator! Nu ska jag dela med de andra... Vilka världsliga problem ;) Nu lånar jag gubbens =)

Snöat har det gjort så det räcker och blir över nu. Skottat snö så armarna värker. I morse var det till att skotta mig upp till vägen, och det är inte lite att skotta!
Igår skottade vi i omgångar på jobbet och för at inte tala om hur mycket det snöade på kvällen när jag skulle hem! Jag fick krypa hem och såg inte var vägen gick!
Summakardemumma = det räcker med snö!!!

Första advent är det ju också =)
Glöm ej släcka ljusen <3

Tittar på reprisen av det programmet med kändisar som sjunger på nått slott. Dileva =) Gillas =D

Träningar har snöat in så nu jobbar jag på i egen takt med pållan över jul och nyår. Ska nog få till någon träning åt Vickan för Sparren under den tiden.

Idag när jag red på vår lilla snöiga bana rasade det ner en bautagren mitt framför mig och Ricky! Tänk om jag fått den i huvudet! Haha vem vet det kanske hade gjort susen ;)

Var ju och bowlade med jobbet i fredags =) Jag bowlade så som bara jag kan. Jag varvade mellan strike och kasta klot bakåt! Haha fick en klapp på axeln av någon som tröstande sa- det är en klassiker ;)
Kul hade vi iaf.

Kram och go


Snö =)

Lysnar på när hunden snarkar =)

Han verkar tröttare än mig!
 Hmm måste vara jobbigt att titta på när matte skottar snö, hela uppfarten för att sedan åka till stallet och titta på när matte fodrar och släpper ut hästar. Just det, han vallar ju iof varje pålle ut till grinden fast med komandot "gå före", det kan ju va lite jobbigt. Sedan tittar han på när matte släpar in bommar som gömts i snön. Phuu.
 Sedan tittar han på i liggande ställning när matte skottar resten av uppfarten och trappan vid hemkomst.
Sedan får han en tassdusch och frukost. Går sedan och lägger sig och snarkar! =)
Skulle kanske bli hund i nästa liv?



Det är såå skönt nu när vädret lugnat sig. Jag gillar inte när det blåser som det gjort nu. Men snön är helt ok =) Blir så ljust och fint. Jag blir lite piggare i sinnet också =)

I detta allt regnande så kom jag hem precis i rätt tid i Tisdags för att upptäcka att det regnade in! Mycket! Mitt i vardagsrummet =( Vilken tur att vi avbokade Vickans träning, ( jag fegade ur ang att köra) så jag hann se elendet. Jag fick ställa en hink under droppet. Dripp dropp...
Upp på vinden med en hink till för att se var det kom in.
Vad då en hink!
Här behövdes det ett helt badkar!!

Min "hero" för den dagen var gubben som satt på taknocken och fixade läckan i snöstorm och mörker <3
Han fick äppelpaj  när han kom ner =)

Igår var en jobbdag för hela slanten så pållan fick en snabb påhälsning på morgonen. Hon har ofrivilligt haft vila i några dagar nu. Tror hon funkar ändå ;) Har kommit på att det är rätt skönt att vara hobbyryttare =P Då gör det inget om det blir så ibland ;)
Men i kväll är det meningen att det ska vara Maria-träning. Vi har varit lite mankort men jag hoppas hon vill åka ändå och att vädret inte hittar på mer tok nu!

Snart ska pållar ha lunch =) så ..
svejs so long =P

En bonusbild på Digger som valp =)


Ännu en sket-dag

Grått är det och tråkigt blir det =(
Man vaknar ju inte när det är så här trist ute!
Kanske lika bra att den elendiga snön kommer, blir ljust ute då iaf och det behöver jag nog nu=/

De varnar ju för mycket snö och båst nu i dagarna, så i dag i regnet och i skummet ute tog vi isär studsmattan =) Vi blev blöta!

Pållan fick vila idag. Vickan skulle ha tränat ikväll men det blir imån ist.
Skulle nog inte tordats rida ändå för Hon såg ut som om hon hade påssjuka =(
Idag var hon tjock vid svaljet också=(
Lite tråkigt när hon ser så ut. Veterinärerna har inget svar på det heller. Det är ett återkommande problem på Ricky.

Ricky och jag



Ricky =)



Svejs


Hmm

Idag var en pyjamasdag ända till det knackade på dörren!

Alltså jag brukar alltid tycka det är kul med spontanbesökare =) om de känner mig! för då har de överseende med mitt liv och sätt att leva, med eller utan pyjamas =P

Men idag ville jag inte ha besök! Vilket alla mina vänner som känner mig verkade förstå ;) Haha. Jag hade en pyjamasdag ju!
Då knackar det på dörren! Det var ingen vän=/
Min pyjamasdag tog slut kl 14.30 =(

Riktigt grått har det varit idag. Blev ju faktiskt inte ens dag i dag! Därav helt ok att ha pyjamasdag =P

Ridhuset var det i kväll igen för Vickan med kompis. De skulle hoppa lite, duktiga var de. Vi föräldrar plockade bommar =/ kvällsnöjet! =)

Hem till nästa kvällsnöje... X-man på TV!
Näe... jag fixar inte sådana filmer =/

Kram och go


En gång...

Jaa en gång var jag i ridhuset fem gånger!

Började dagen med loppis i Ridhuset (1) sålde faktiskt lite denna gång. Kan ha varit Victorias och Ronjas förtjänst för det mesta blev sålt när jag var på vift =) Ja viftade i väg på gymnasie mässa för att kika på Sebbe och köra hem honom och sedan tillbaka till ridhuset (2) och loppisen.
Blev mycket gott prat och fika =)
Mötte också en gammal jobbarkompis från Liljeholmens tid. Jobbade med henne några år till jag slutade för 16år sedan! Härligt att se henne, hon va lite "mamma" då.



Efter loppisen var det hem och byta om för att sedan åka till stallet. Sedan åkte vi till ridhuset (3) för att Vickan skulle träna lite. Idag var det två andra ponnysar där samtidigt men det gick kalasbra =)

Affären efter stallet. Kassa-datorena hade ballat ur fullkomligt så det blev till att köa ett tag... Kom på att vi glömt skriva upp oss i ridhuspärmen för i morgon då Vickan och två kompisar ska mötas och rida ihop. Så när vi väl fått betala åkte vi till ridhuset (4) och skrev i pärmen =) På vägen hem kom vi på att vi ej skrivit upp i pärmen att vic skulle träna för Hjortsparre på måndag! Såå vi åkte till ridhuset (5) och skrev det i pärmen. Hahaha vi hade bara hunnit till järnvägen som tur var =)

En ridhusdag blev det idag

Nu soffhäng och mat.

Ska bara fodra nu först =/


=(

Ont i huvudet =(

Regn =(

Bilen känns obalanserad=(

In till verkstaden igen =(

Det stjäl min tid =(

Blir ingen ridning =(

Blä =(

Tur det är fredag och jag kan nog hinna köpa lite godis till kvällen, och förhoppningsvis hjälper de piller jag tryckt i mig för huvudet.

=/


Nu kan snön komma på vägarna

för nu har bilen och släpet nya dubbdäck =D
Lånebilen är tillbaka och bara en räkning kvar att betala!

Pållan har fått springa fort ute i skogen idag =)
Hon gillar att sträcka ut, fort som tusiken går det då =)



Jag hann inte ens att känna regnet ;)

På lördag ska jag försöka vara på bakluckeloppis och sälja lite samtidigt som jag ska vara på gymnasie öppet hus! Jag får lämna lägret en stund =P
Kom och köp =)))

Är grymt godissugen just nu =/



men får nöja mig med tee och en macka =)

Kram och go


kaninäventyr...

Jaa de som känner mig vet ju att jag oftast har ett zoo omkring mig i form av allehanda djur. Har sedan bardomen ägt bla fjärilslarver, fjärilar, paddor, vandrande pinnar, fiskar, fåglar, hamster, marsvin, kanin och katter. I lite mer vuxen ålder har alla hästar dominerat men när barnen började intressera sig så började vi om med fiskar, kaniner, hund, fåglar och hamster.

Tror inga av mina djur varit riktigt helt normala eller passat in i mallen =) men det tycker väl alla ;) Och de blir väl som den som har hand om dem =P

Ang kaninäventyr så trodde jag att jag slagit det mesta med en kanin som överlevt en iller-attack med ett brutet skulderblad! Röntgen och medicin mm. Den andra kaninen röntgades också och hade urinvägsinfektion och cancer. De blev 8 och 9år =)

Nu har syster yster slagit mig med råge =D
De skaffade kaninungar i somras och den ena stackaren har gjort något med en tand så det har blivit inflamation i käkbenet. Efter ett antal besök hos vet slutade i dag med operation av tanden och en tagen kanin som måste stanna över natten!!!
Försäkring? Näpp!

Är vi släkt eller =)

--------------------------------------

Sebbes rum =)
En liten del av det iaf ;) 



Telefonpratskladd =)

är jag världsbäst på ;)



Har idag haft ko-terapi!!

Jag gillar inte kor.
 Känns som om jag ej kan läsa dem och att de ska flockas runt mig eller bli galna eller vad som! För att inte tala om deras horn!
Har då i dag alltså gått rakt igenom hagen med kor liggandes och ståendes på båda sidor om vägen bara en meter ner i diket! Inte en eller två kor utan säkert 30 st!

Höll på att prata ihjäl stackars Linda för att distrahera mig själv =/

Kolla så nära! Och vilka horn!


Har haft schema-möte i dag och jag är så väck vad det gäller att orka förstå! =/ Tur de har överseende med mig på jobbet ;)


Ricky fick vila i dag <3

Imån ska bil och transport in till verkstan. Jag ska få låna en bil över dagen =) Snällt!

Svejs så länge


Skynda skynda...

Haha jaa det borde jag =) men har 5min över =)
och vad gör man då?
=)

Ska drälla ner till Kalmar med Vickan för att möta gubben med pluska ;)
Gympaskor står på listan. Kanske hinner in till Hööks för att köpa stigläder =)

Har ridit pållan i ridhuset idag. Åhh vad hon är kul att rida. Benet var kallt och fint idag =) Slöat i stallet idag, rätt skönt faktiskt.

Har bokat en träning för Vickan =) hysh... =o... Hon vet inget än! Hoppas hon blir glad =) 

Ha de gott


Nope =)

bidde ingen allergi av katterna =)

Idag har det varit möte, jobb och medarbetarsamtal i ett kör... till Granngården för att köpa hundmat och en saltsten till Ricky sedan hem för att byta om till ridkläder.
 
Ricky var lite varm i ett framben idag =( lite svampig, men jag red fast bara 20min. Kändes helt ok men får kolla i mån. Hon fick på sig sina Back on Track snabb-bandage över natten.

Hans höll på att fixa ridbanan i kväll =)
 Hoppas det blir så vi kan använda den lite i vinter. Det är lite halt i hagen och jobbigt att behöva åka till ridhusen så fort jag vill arbeta... 

Senare var Vickan och jag i konsum för att handla lite mat. Tråkaffär...slutade med kebabrulle =) Mmmm så gott =)

Såsar i soffläge resten av kvällen.

Svejs


slut på helgen

Ja då var helgen slut. Har varit lite av varge och ingen dötid=)
Handlade det sista till Sebbes rum i lördags fm, golv och tak och lister.

Sedan kom Johanna G och hälsade på =) alltid lika gott. Vi kan konsten att blarra bort ett antal timmar. Gott med vänner som tar mig för vad jag är och hur det är...Har förmånen att ha några vänner av den varan =)

Drog med henne till stallet så blarret fortsatte medan Vic red ;) Sedan bjöd jag på Druvkyckling. mmm gott.

 Tänk att jag tycker det är så tråkigt med recept! Så fånigt...1/2 krm salt!! Hahaha Inte mäter jag när jag kryddar! Konstiga saker som aldrig blir använda när det bara har använts en tsk... Nä, jag har slagit vad med syster att jag nog ska göra Druvkyckling på mitt sätt och den kommer att bli lika god som den på recept!
Hoppas jag =/ Fniss

Söndag var lika med Farsdag =)
Väckning av gubben med kaffe och paket. Sedan for syster och jag med huliganer iväg till pappa i O-hamn för god fika.

 Hem för att rida pållan.
Det är så häftigt att rida henne hemma i hagen där tryggheten är mycket starkare. Jobbar på som på en vanlig häst =) Det bästa av allt är att hon kommer bara att bli bättre =D

Hemma igen kom Åsa för lite kaffe-blurr =) ytterligare en av mina goa vänner <3

Sedan var det till att åka till Lövö för att hämta Vickan som haft skoj med kusinerna.
Gosade med deras lilla hittekatt som vuxit till sig lite. Hade riktigt katt mys med en modell större katt också... Sedan satt jag med händerna rakt ut för att inte glömma tvätta mig innan allergin slog till. Kom på att det gick på automatik... Jag brukar alltså inte ta i katter för jag reagerar som bara den med svullna och kliande ögon =( men har inte tillåtit mig att testa på evigheter!

Bestämde mig för att utmana ödet i kväll! Jag har ej tvättat händerna än... men jag har inte förmått mig att fingra runt ögonen. Konstigt vad starkt det sitter just en sådan grej. Än sålänge är det reaktionsfritt =D
Sanningen kommer i mån om jag har vart runt ögonen vill säga...Men det måste bli att jag råkar...kan inte göra det med flit =/

Förresten så blev Sebbes rum superfint =)

kram och go




Seg...

Sitter och smuttar kaffe nu, och känner av skallen och nacken i dag =(
Lite seg...

Har varit uppe i stallet i ottan och pratat skit med Tommy hovslagaren medan han skodde Ricky. När vi snurrat och blurrat och han skulle slå på andra skon slog det mig att det är ju faktiskt nytt år innan han kommer igen! Snösulor! Oj då, snäll som han är började han om :)
Så nu är pållan rustad för vintern.

Jag hade fixat med mig en god varm cappucino som fortfarande står kvar i bilen =/ Hade nog behövt den i morse...

Ska jobba i em till kvällen, mitt sista pass utav den galna omgången på jobbtiodagarpåraken!!!
Aldrig mer!
Jag är trött...

I går var det dags för Vickan och Rickan att få feed back av Maria sedan lägret =)
Det gick kanon =D
tom att de jobbade sig igenom att Ricky faktiskt kunde ställa sig innåt i högergaloppen.
Fick en långsida i galopp i form rakställd och i bra tempo. Det är jättejobbigt för pållan.
Vilka framsteg =)
Min tur nästa gång =P



Läste en iof tråkig annons i tidningen om en saknad katt, men reagerade på sammanträffandet i det hela. Katten Tusse försvann från Stengatan 80 i O-hamn =(
Men komiskt är att jag bodde på Stengatan 80 i O-hamn och min granne på samma adress hade en katt som hette Tusse =)
Jaja minnet drog igång... Tusse fick ungar, varav en var svanslös. Hon fick heta Toffsen och var min =) men bodde hos grannen för jag var mycket allergisk då =/
.....
Hoppas Tusse kommer tillrätta...



Kollar upp olika alternativ för min lilla fina transports golv, vilket är en djungel! Men jag löser detta =)

Glömde säga till Maria att hon ska ha ett vuxen-läger till våren =) Med god mat och dricka. Mmm...
Undrar om hon blir glatt överraskad =P

Det är JULAFTON om 6 veckor!!!

Kram och go


=)

Idag åkte jag direkt till frissan efter jobb och möte. Mycket välbehövligt! Det är så skönt att sitta där när hon styr med huvudet på mig =)
Diskuterade om jag ska hitta på något roligt i håret eller ej...Beslutade mig för att det blev tillräckligt roligt att betala bara klippningen så roligare än så blir jag ej denna gång iaf ;)

Till verkstaden nästa och frågade om de släckte tvåor på släp också =(
Jo, de gorde de. På tors nästa vecka ska jag lämna in bil och släp. Vinterdäcken kommer på då med. Undrade om jag ej har viss rabatt då jag faktiskt ser till att de får in jobb-bilen ibland =/
Nehe...men fick iaf dela upp räkningen på två ggr. Får vara tacksam för det lilla.

Har just ätit frukostgröt nu kl 12.30. Morgonkaffet drack jag i en PET-flaska på jobbmöte! Det gick det med.

Sparar lite på att läsa min ridsport =) som damp ner i brevlådan idag.

Ska skriva en kort snutt om Ricky till BLR-nytt. Hur ska det gå till! ;)

maria träning i kväll =D

Svejs


Suck

Min fina lilla transport mår inte så bra =(
Bromsarna måste fixas, kan väl vara lite ok då, men att golvet hade börjat surna var lite snopet =(
Det är ju faktisk en -07!

Måste kolla upp vad det kostar att fixa nytt golv.
De som hade den innan hade skruvat fast mattan i golvet! Då har den inte kunnat torka mellan golv och matta vid tvätt och kiss osv.
Blir till att skruva bort mattan i mån och låta golvet torka.

Nu var det ingen panik sa de vid besiktningen men när jag vet, så vill jag fixa så fort pluskan säger att det går.

Har iaf haft ett par super trevliga timmar med syster och mamsen =) 
Började med att jag plingade på dörrklockan miljoner gånger, plingade medan jag tittade på när syrran stod dubbelvikt och såg ut som en guldfisk eller nåt, innan hon fick fram att Kent sover!!!
Ops!
 Blev ett hysteriskt fnitteranfall när mamma öppnade dörren och såg likadan ut som syster!
De visste, men inte jag =/

Stackars Kent fick en ursäkt av mig när han somnat om och vaknat när han skulle :)
Skyllde ifrån mig, jag visste inte =o

Åt godaste torsk, potatis och äggsås. Tack <3

Snart jobb

Svejs


Regn!!!

Den bittra sanningen med att ha häst när vädret inte är på min sida...

Täckjacka och regnställ över, mössa och vantar och vinterkängor. Vad hände med hösten? Den kunde väl ha stannat lite till...



Red Ricky i hagen idag då det har varit lite mycket heldagsjobb så pållan har gått lite sporadiskt sedan i onsdags. Träning på Tors kväll så hon måste röra på sig.
Idag såg hon spöken i skogen utanför hagen. Hon var nog trött på hagen för dagen =/ och blåst och regn gjorde väl det inte roligare. Men våran grusbana är icke ridbar =( pga byggställning och sandhög och dagen till ära en stoor sjöö mitt i också =/
Det var väl kanske en sådan här dag jag skulle tagit transporten upp till ridhuset, men det har blivit mycket ridhus så min plan var skogen. Men men vi var ute iaf =)

 

Kram och go 


Trött

Tröttare, Tröttast...

Har svidit i ögonen hela dagen....

Tog en uppfriskande promenad i snabb takt i blåsten med Digger när jag kom hem från jobbet, efter att ha tankat och handlat. Sedan var dagen och jag slut.

Hade morgonfodringen och fixade pållans box och mat då, och hade tur att Tilda tog kvällen åt mig =)

Skönt med sådan kontakt så man ej behöver åka om någon ändå är där =)

Mina fäljar till både bil och transport är inlämnade nu för att få dubbdäck påkrängda. Och....snön kommer i mån sägs det!

Släpet ska besiktigas... eller heter det besiktas..? Ja ja på ons iaf. Hoppas jag har dubbat på då =/

svejs så länge


Ett glas vin =)

Ja det blev det nu... Gott =)

Hade min andra jobbnatt med bara en natt emellan! Vilket betyder att jag kunde vart utan vinet =D haha men jag vill ha lite iaf ;) Tidiga mornar eller mycket tidiga mornar är ej min melodi...

Men efter jobbet blev det till att åka till Nybro för att titta på Anna och Gullan som tävlade dressyr =) De var jätte fina och jätte duktiga.



Finaste =)



Som vanligt när man tittat på tävling får pållan bekänna färg ;)

Nä, men Vickan tog en tur i ridhuset och Gubben och jag satt på läktaren =)

Jag måste fixa mina vinterdäck nu =/ Halt var det i kväll... Fy!

Och till stackars ;) Åsa som jag drar med mig överallt - Gott att ha dig. Kramen

Nu ska vinet i glaset ta slut =)


Massage =)

Är såå sköönt...




Ruskväder =(

Så här känner jag för att tillbringa dagen...



Har jobbat i natt och sömn innefattade inte många timmar denna natt!
Men så är det... Pållan ska få massage nu om någon timma så ingen ide att lägga omkull sig utan bara att pimpla kaffe och vara vaken.

Ricky och Vicky i tisdags =)



Kolla!!! =D

Vilken hejare jag är på att backa intill när släpet ska på va!?



Igår var det dressyr hinderbana som gällde!










Bästa pussmulen <3


Efter detta var det dags att åka in med släpet för att få på vinterdäcken. Trodde jag ja! Det visade sig att på ett däck var det en 10cm area som inte hade något däckmönster alls! Och ett däck var för litet! Detta körde jag med i vintras! De satt ju på när jag köpte den =/
Bara till att köpa två nya =(
Bilen måste ha fyra nya! =(
Pengar...ge mig...

Åt god Thaimat efter det =)
Var mätt som en plätt efter det.

Svejs so long


Tjo

Idag har Digger blivit färdig kammad. Vilka tovor! Fyy det får det inte bli igen =( Men nu är han så fin som han kan bli. Det är ett drygt jobb och inget jobb min kropp uppskattar =/



Åkte till ridhuset och tittade på Victoria när hon red Ricky. Jag blev riktigt imponerad <3
Hon funderade först på hur hon skulle veta hur hon skulle rida! Jag sa att du får tänka dig att Maria står och hojtar på dig. Så det gjorde hon =)

Gissa om det var ett annat ekipage än vad jag är van att se =O
Det jag såg var en självsäker vic som bad Ricky både böja sig och räta ut sig och minska och öka, halvhalter avsaktningar tempoväxlinglar, sidförande och galopper. Ricky köpte läget och de tog för sig som ekipage så jag pös av stolthet.



Har skruvat ihop byron ihop med Sebbe =) Duktiga var vi och fint blev det =) Det är lite kvar nu bara.  =)

Svejs




1 November!

=O November!
Ja himmel och plättar vad det går undan. Snart är det jul och allt vad det innebär =) Mys...

Ringde och pratade strunt med min Johanna G häromdagen, som innan jag hann fråga hur hon hade det sa  - Vill du ha en häst?
Öhh vad säger man?
Det gällde en gammal ponny som hennes kusiner ägt. Nuvarande ägaren ville ej ha kvar honom utan ville att de skulle ta tillbaka honom eller om de visste något bra hem.
PRO-Petra fick akta sin tunga...
Stackars ponny och stackars Johannas kusiner som får en sådan tung säck att bära =/ Ja menar, till och med jag känner för ponnyn!
Jag ska inte ha en till. Det bestämde vi när vi diskuterade att ta Baily. Men min PRO-kompis Johanna B i Sörvik tänkte jag på då =D Där kan han inte få det bättre. Jag litar till 100% på henne.
Resultatet är att vi ska åka och kika på Matisse och jag ska rida honom så Johanna får se lite iaf.
Hoppas det går vägen, det skulle värma gott i vinterkylan.
PRO-Petras ponny/hästförmedling =P

Ricky och jag tog en skogsrunda idag =) Lät henne sträcka ut både i trav och galopp. Kom att tänka på när jag red att nu sitter jag och reglerar och justerar små saker som tempo, böjning, lång och låg osv. Tänk för ett år sedan så var det knappt ridbart i skogen. Det var galenpanne trav eller galopp med hopp!
Ja ingen kan säga att hon ej utvecklats =)
Tid har jag. Och för det får jag den bästa Ricky för mig och Vickan =)

Nu ska jag slurpa i mig kaffet och sedan ta itu med Sebbes gardinstänger, gardiner och hyllor och byrå.. Phuu
Men fint ska det bli=)

Kram och go


RSS 2.0