<3

Som sagt finns det ingen ände på tråkigheter runt omkring oss. Man blir påverkad och känner sig maktlös. Inga ord känns bra men att lyssna är guld värt i dessa stunder. Så det kan jag bidra med. Kram mina vänner som har det tungt. Jag finns även om jag inte kan göra så mycket så kan jag lyssna mycket <3

Någon som jag inte tycker om som vän men är ett måste att ha som vän! är dammsugaren!!! Fyy atttan vad hunden drar in smuts nu =( Hjälper inte ett dugg att kräla runt i hallen för att torka tassar när allt finns i den blöta pälsen! Bara att se på hur sandhögarna växer en timma efter att han kommit in, sedan dammsuga och ev torka. Detta görs lagom när det är dags för nästa utgång för den underbara lurviga varelsen! Suck...

Det har hänt lite i livet med pållan som känns bra men började lite oroligt.

När hon fick massage så hittade massören en stor och djup muskelknut i högra muskeln lite nedanför korset. Ricky reagerade ordentligt när hon bearbetade den. Aj Aj sa hon =(  Dagen efter var hon märkbart påverkad, piskade med svansen och var irriterad. Likaså dag två. Dag tre var hon halt! Riktigt halt =( hmm kunde inte låta bli att bli orolig men inser att hon måste röra på sig. Pratar med massören och vi kommer överens om att rida så länge det inte blir värre och ny tid för tätare massage.

Jag hade träning dag fyra och med mycket skrittjobb först, så la sig hältan =) och pållan gick kanonbra. Skönt =) Riktigt kul var det att känna framstegen som faktiskt har hänt, om än i sakta mak. Men känns som att nu kommer vändningen=) Går det inte vägen nu i vår och sommar så vete sjutton om det blir ridhäst av henne. Men just nu känns det bra =)

Två dagar senare (igår) var det Vickys tur att träna. Det var häftigt =) Rickys små galoppserier som hon använt sig av så fort Vic har krävt lite var som bortblåsta! Inte en gång! Jo ett steg var det i slutet, men det räknar vi inte =) Mycket mer harmonisk pålla, lite längd isteget och mindre stress =)

Helnöjda var vi allihop och höll på att avsluta när Ricky gör ett av sina berömda huvudkast! Hon träffar Vics näsa! Vi hörde ett knäck!! Aj! Shit... näsan...Knäcket var som tur var skärmen på hjälmen! Men näsan fick en ordentlig smäll den med och nacken =( Lite förvirrat avslut men ändå helnöjda. Gillar tränarens ord - Nu börjar hon ju se ut som en riktig häst. =)

Solen skiner ute och jag ska ta min vän dammsugaren och svänga runt lite med den innan hunden och jag tar stallet. Sedan blundar jag för vad hunden får med sig in på golvet och åker och jobbar ist.

 Ha de gott =D




Vad händer!

Jaa det undrar jag =)

Tror jag sagt en gång för mycket att jag inte fått nått att bita i ang spökerier =)

Körde min bil och min=) transport och givetvis då, min häst =) till ridhuset sent i gårkväll. När jag nästan var framme på ridhusplan så kom det en stark, frän lukt in i bilen! En sådan som man tänker att det är nåt elektriskt som fått kortslutning och pyr! Shit!!! Vad rädd jag blev! Jag hatar eld!

Jag kastar en blick på alla lampor på instrumentpanelen och bak mot transporten och ser att inget lyser! Shit igen! Då är det ju nåt med elen som pyr! Ren reflex gör att jag stänger av bilen... Inser att jag måste försöka köra upp den på plan och parkera så jag kan lasta ur pållen om det börjar brinna! Så startar igen, inget lyser, men lukten är kvar, parkerar.

Phuu Ringer Gubben och aningen skärrad berättar jag om läget och ber han komma. Jag lastar ut pållan och rider lite innan han kommer if bilen är körd för då vill nog Gubben köra hem pållan direkt, tänkte jag =)

Gubben kom och gissa vad? Jo men visst! Inget fel på bilen!
-Du har ju inte satt på lyset! säger han till mig!
-Ähh, lägg av! Det luktade och det blev helt mörkt. Så det så! sa jag.
-Ja. men du hade inte satt på lyset och då kan det inte lysa! sa han
  ( Gubben hade kört min bil och stängt av lyset, vilket jag aldrig gör)
-Ha ha tänk att du kört ända fram innan du ser att lyset inte är på =) sa han
-Hmm Mörkt blev det nog av regnmolnet som är över oss nu! sa jag 
 och insåg att han nog hade rätt.
-Men lukten då?! sa jag
-Inbillning! sa han

Jaa vad ska jag tro! Jag vet att jag kände lukten! Jag är helt säker! Helt säker!!! 

Vem tror ni satt och log nedrigt i soffan när jag kom hem sen =S    

                                    ------------------------------------------------------------

Kom osökt att tänka på en annan gång för flera år sedan när Gamla Fia behövde åka till ATG.

 På den tiden var transporten inte min vän så Camilla var snäll och körde åt mig. Min bil och hennes transport. Lagom innan vägräckena på E22 så känner vi hur bilen får en skjuts frammåt och camilla håller automatiskt in lite till kanten och bromsar lite. En känsla av att det blev glapp i styrningen samtidigt var riktigt otäck. Vi stannande på kanten som tur var innan det blev blev smal väg. Provade att styra lite och rulla frammåt, vi kollade alla däck och kollade Fia men faktum kvarstod att det kändes som om det var något fel med styrningen!

Jaha, Ringer gubben som är i Oskarshamn. Han kommer ju givetvis lagom trött och suckande. Där stod vi med Fia urlastad mitt på E22an! Tur det var Fia <3 Hon betade lugnt i kanten. Gubben körde oss till ATG och körde oss hem igen. Sedan skulle han kolla min bil.

Gissa vad?! Haha jo det var inget fel på bilen då heller!!!! Men Camillas och min stolthet var total.. Det var visst fel på den!!! Vi var helt säkra!!

                                    -----------------------------------------------------------

Det förklarar ju fortfarande inte lukten igår = P

Ibland undrar jag om det finns något som spelar en spratt ibland? Vad vet jag =)


Små gröna piller och spöken



Ja, jag sätter min tillit på dessa gröna nu! Nu blir det inget mer nässpray!  Har sovit urselt i natt just för att jag inte skulle ta nässpray! Vaknar med en tunga som är som ett gammalt russin! Ni som provat vet att det är inte alls roligt. Det har påverkat min trötthet och mitt humör att inte få sova och natten var ju inte alls bra så idag får jag tänka på att lee...

En pinsam sak i veckan var när jag skulle handla fika på ett cafe. Skulle ha en Negerboll som ju på cafe-språk heter Chokladboll. Jag tittar och pekar på bollen i disken och börjar säga - Jag ska ha en Ne..eller Chokladboll! Man får sköta sig säger jag och ler oskuldsfullt till expediten som ser lite besvärad ut! Jag greppar inte utan betalar och vänder mig om för att gå. Bakom mig står en söt mörkhyad tjej i kön!!!!  Vad dum jag kände mig =O Jag hade ju verkligen inte sett henne , så det var inte därför jag stakade mig utan enbart för att jag säger Negerboll hemma och ögat läste Chokladboll! Så kan det gå...Förlåt du tjej om du tog illa vid dig.

Igår morse när barna och jag skulle bege oss kl 8.50 blåste en hög och tydlig fanfar-trudelutt igång huvudbry, ska ni veta. Vi stod som fågelholkar och glodde på varandra. Vad var det! vi kollade alla mobiler, som var mest troligt. Näe det var inget på dom. Finns inte ens den fanfaren på dem. Inga väckarklockor som har sådant larm, ingen radio och ingen tv!! Hmmm  ja ja det var väl nåt spöke som skoja med oss, sa jag. I bilen kom jag på att min farfar fyller år idag den 20 (läs imån)! Det var väl skottår 2009 och om det inte vart det skulle hans dag varit den 19! Haha jaa vad tror ni gott folk? Finns dom, våra andar? Jag kan förstå att i detta läge vore det inte alls svårt att tro det. Jag tycker det är intressant men har aldrig fått något riktigt att bita i. Jag väljer att tro på farfar Thure på hans födelsedag. Kram på dig Farfar hälsa alla på den sidan.

Senare på förmiddagen ser jag våran elektriska piltavla räkna poäng hejdlöst! Då menar jag hejdlöst! Det gick inte att stänga av den. Jag var tvungen att ta ur batterierna! Den har den Fanfaren =) piltavlan var ej använd på länge, kanse var farfar lite dart-sugen på sin dag =P

Massage stod det på lista för pållan igår, så idag blir det en lugn tur på henne. Intressant att lyssna på vad Therese (massören) hittade och att det gick att härleda till Rickys problem vid ridningen utan att hon hade en aning om Rickys alla hyss. Hon ska få massera med jämna mellanrum nu. Ska bli spännande att se om det ger de resultat som jag vill. Undrar om jag kan be henne ta mig med =) Skulle minsann behövas =P

Ricky och jag har fattat fina galoppfattningar =) Hur? Jo, Om jag gör fattningen ur hörnet och i en ganska tvär vändning så orkar hon. Då blir det i en minivolt som jag sakta kan öka ut. Ska enligt Freddy göra så så hon får possitiv känsla av galopp. Lite kul när det funkar men långt till det går att fattta på rakt spår. Likaså ska jag enligt Freddy rida mycket tväror för att stärka musklerna runt knäskålarna. Hon har jättelätt för sidvärtes och jättesvårt för rakt fram! Behöver träna på rakt fram, behöver träna upp knäna, träna, träna. Jag blir lite splittrad =O

Det viktigaste är att hon blivit bättre =)

Förresten tyckte jag Willy kunde vinna Let´s Dance....

Hmm

Känner mig lite dyster, trots en ganska bra dag som började surt med skallevärk och slutade bra för att jag slapp efterarbete i stallet. Tack Vickan =)

Blir lite påverkad av måendet hos folk jag bryr mig om. Hoppas att allt blir bättre. Fått mig att tänka till på min situation också. Livet är för kort för att må dåligt! Vad får man för det? Det var det där med att vara alla till lags... Det går inte att vara för snäll... Hur ska man vara? Lite av en egoist? Ja, på vissa saker, som sin hälsa...

Min tum-skrälle tycker att den ska hoppa ur led! Dumt påhitt, tycker jag. För det gör ont! Mitt gamla tumskydd gick sönder så nu har jag ett nytt som jag inte är riktigt överens med. Ska få, eller betala för ett annat nästa vecka. Blev ordinerad att avända det nu hela veckan och apsolut inte töja på lederna fullt ut. Jaha hur då? Gillar det inte men måste erkänna att det hjälper.

Näpp ska leta efter nåt i skafferiet att gotta mig i, det är jag värd =)

?

Hmm Varför ska livet vara så komplicerat ibland? Jag menar, lättast är ju att bara sköta sig själv. Kan inte vara så svårt. Men så blir man påverkad av andra mäniskor och deras beslut. Det är bara så, det måste vara så.

Ibland kan man köra sitt race som man tänkt utan att andra blir påverkade eller drabbade eller så blir de drabbade, och ibland blir man drabbad av det race andra kör. Så är det bara. Livet är ett enda virrvarr av relationer. Relationer till sin familj, barn, hobbys, jobb, chef, barnens lärare, folk som är under en på stegen och folk som är över en på stegen. Massor av relationer med andra ord!

Man får göra det man tror är rätt annars vore det tokigt, att göra det som man tror är fel menar jag. Nä ingen bra ide, men ibland gör man det som är fel ändån. Bara mänskligt, jaa men inte kul. Men vad är rätt och fel? Ska man vara rädd för att göra/säga fel saker vid fel tillfällen så blir livet komplicerat! 

Hmm jobbigt! Man ska också lära sig att rätt apa ska vara på rätt axel, och inte behöva må dåligt av andras beslut, Men om man blir indirekt drabbad av de besluten är det jobbigt. Nästa gång blir någon drabbad av ens eget beslut, också jobbigt.

Hur i hela friden ska man göra för att det ska bli bra då? Joo, man får göra det man tror är rätt för sig själv och andra. Lätt som en plätt, eller inte!

Blir trött av dessa tankar att alltid vara alla till lags. Jag vet vad jag vill, och det är inte vad alla andra vill. Det alla andra vill är förmodligen inte det jag vill.  Men så är det för alla, konstigt annars! Sedan ska man vara smidig och inte trampa folk på tårna när man gör det man tror på. Jaha och hur skulle det gå till då? Jag menar om jag kör mitt race och någon blir drabbad, jaa, då är man med i livet! För det är så livet är!!!

Man kan inte mer än att försöka vara en god medmänniska och behandla andra som man själv vill bli behandlad osv... Är det en klyscha? Jag vet inte! Det låter bra, men går det att leva efter?

Jag ska försöka iaf, kan inte lova nåt. Jag kommer att göra mina tabbar och det kommer alla andra också att göra. Ingen är perfekt.

Jag är inte bitter om någon funderar över det men ibland händer saker i omgivningen och livet som får en att tänka. Idag tänkte jag djupt.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


Byter ämne =)

Solen skiner, härligt=) Vet ej än vad dagen ska bli av. Men den blir vad jag gör den till =)

Lyssnar på radion och det är himla mycket melodifestival. jag gillar Salem Al Fakir =) Han gör mig så glad Ha Ha Sådant gillar jag =) Jag gillar saker som gör mig glad. Haha som om ingen annan skulle göra det, eller?=P

Blir lite häst, hund och hem idag.

Kram och go

Trippelhopp

I går red Vic lektion för Marina och det gick helt ok =) De har haft fullt upp med att bara kunna hitta en komunikation och tillit till varandra så nu är det dags för att börja arbeta med kropparna och knopparna =)  Syntes inget av Rickys ojämnhet bak under passet, skönt!

Ricky visade upp sin hopptalang =/ vilket vi inte hade tänkt! Vete sjutton vad de gjort med denna häst i Holland? Marina tänkte tre st travbommar och Ricky tänkte trippelbarr! Kastade sig över högt och långt och landade i sista bommen med buller och bång! Det blev till att skritta bommar! Men de lyckades trava över någon gång tillslut. Duktiga var de och trötta blev de =)

Nu är det till att boka träningar både till oss båda. =)

Men idag blir det en skritt tur för att sträcka lite på förmodligen ömmande muskler ;)

Nu ska jag svänga runt med snabeldraken och rasta hunden sedan fika och skvallra med Åsa innan stallet.

Kram och go =D

Funderingar

Nu har vi haft sol en dryg vecka, men varför kommer inte orken då? Jag mår bättre av solen men får inget gjort... Kan kanske skylla på min täppta näsa ;/ men jag blir lite le när det är så här. Jag har så mycket som jag faktiskt vill göra, men kommer liksom inte igång.



Sedan finns ju alla vardagliga måsten som är så tråkigt att tänka på som "måsten". Blir det roligare om det ej är måsten? Ha ha ja det är väl min tanke som måste ändras. Men ibland när barna är i denna underbara tonårstid så känns det som man är en ständig hushållerska! Ena stunden tycker jag faktiskt att de kan hjälpa till mer i hemmet och andra stunden vet jag att de gör mer än vissa andra i den åldern! Hmm lagom är bäst...

Jag saknar att hinna med, eller rättare sagt känna ro till, att måla igen. Jag skulle vilja fixa till mer  med styling och inredning i mitt hem. Jag vill hinna umgås mer med mina vänner och mina släktingar. Jag vill komma igång med träning med pållan. Jag vill ha mer kvalite tid med mina ungdommar och mer ensam kvalitet tid med min gubbe.




Jag vill att det ska hända nåt i min vardag samtidigt som jag gillar att veta vad som väntas av mig. Jag kan bara tolka detta på ett sätt... Jag behöver vÅR och SOMMAR. För jag är ju nöjd med mitt liv, mina barn, min gubbe, mitt jobb, mina djur och mina vänner. Bara den där tummen som måste UR...


Sebbe


Vicky

Kommer då osökt in på att det känns som man jobbar mycket och hinner inte riktigt med allt annat i livet. Allting blir på bekostnad av något annat =( Jag jobbar ca 84% men i det faktiska är det en hel del mer! Hur kan någon kommit på den idiotiska iden att nattjourens 3,5 timmar inte räknas in i min tjänstgöringsgrad?! Blir ganska många timmar i månaden som inte finns någonstans, inte i %en inte i lönen inte i min pensionbudget och för det får jag  betala med min ork på min privata fritid! Hmmm dagens gnäll tror jag minsann. =/

Igår stod lite longering på Rickys lista. Hon är duktig och lyssnar på små ord och gester precis som jag vill. Tappade lite konsentration när jag pratade lite skit med med folk på läktaren men alltid trevligt att träffas och prata =)

Däremot så syns den lilla ojämnheten i båda bak vid longering =( inte lika trevligt. Har inte longerat på länge då det inte har funkat i snön så jag vet inte om det suttit hela tiden eller blivit lite sämre denna vecka efter skutten hon fick ta härom dagen... Även om det varit hela tiden så går det inte att jämföra med för ett halvår sedan. Hon är mycket bättre nu.

 Men jag ringde till Freddy och snurrade med honom. Så länge det inte känns vid ridning och om det mestadels inte syns på rakt spår så ska jag fortsätta mitt arbete med henne med mycket tvära sidvärtsrörelser och lägga in bommar och små skutt. Apsolut inte ställa av henne. Blir det sämre ska hon ha smärtstilland och fortsättas tränas. Kollas i April. Bara att köra på med andra ord. Det ska gå, håll tummarna.



Lite go är hon allt mitt i allt elende. Släppte henne lös efter longeringen medan jag pratade med folket. Tänkte att hon kan strosa eller rejsa eller utforska lite som hon ville en stund. Men hon höll sig precis intill mig hela tiden, gick lite runt mig, nosade i mitt ansikte sedan lade hon sig och go-rullade sig bredvid mig! Fyra ggr!! =D Söting är hon.

Mer en annan gång =P


=O

Snorigt och täppt är det, hur länge ska det hålla på? Känner mig inte sjuk men blir trött av nästäppan =(

Min gamla lärare från folkhögskolan , som jag har sporadisk kontakt med, vill att jag ska ställa upp i en intervju ang mitt yrke. Har redan nekat att prata innför hennes klass =/ Det är ju inte något vanligt assisent jobb! Tycker det är svårt med tanke på sekretess osv... Sa till henne att ibland känns det som om man bara är där och dagarna flyter på, så jag vet inte vad jag ska säga! Tänker inte på vad man har för kunskap när det funkar! Hennes ord var - Det kallas proffesionism!
Haha Jaa det kan vi kalla det =) Men varför känns det sällan så? Allt blir ju lite vardag och det vore nog så att man inte skulle orka om det inte blev så. Så just idag och nu i skrivandets stund kallar jag mig proffesionell på mitt jobb =) Får väl känna mig utvald ;) Man kan säga "ingen kommentar" har jag hört =)

Pållan ledig idag. Igår red Vickan och glömde sina handskar! Aj vilka blåsor, ont ont. Hoppas de läker fort...

Jobbat hela dagen så mer har jag inte i huvudet nu. Soffa och säng =)

Kram och go


=)

Jaha då har man jobbat lite och haft en riktigt golördag trots allt, med kina mat och melodifestival. Haha ibland så glömmer man att man jobbar ;) Orsa Spelband!!! Jag säger då det =O

Suttit en lite liten stund på trappan i solen nu i morse och solat näsan, såå skönt! Jag vet att våren är på gång även om det dröjer lite än.

Skulle ha sovmorgon i dag men inte! Kan inte förstå detta. Jag har aldrig problem med att sova! Men sista veckorna har det inte gått de mornar jag haft tillfälle. Kan det betyda att jag har blivit äldre?! Inte gammal, men äldre =) Kan ju inte annant än att tycka att det är rätt skönt att ha lite ensam tid på morgonkvisten iofs =) Bara att vänja sig misstänker jag.

I Fredags var jag med Ricky i R-huset igen, Låter tjatigt men skogen är inte att tänka på just nu. Stod en hel hinderpark ;) där inne och det är nyttig träning för Ricky att det inte alltid är likadant omkring henne. Men innebär ju också en mer stressad pålla och kräver mycket mer av mig. Pållan tycker att hon ska hoppa allt både framlänges och baklänges högt som lågt så det blir lite spänd ridning innan hon köper att det inte ska hoppas på allt hela tiden! Det känns som hon är hoppglad men tror också att hon relaterar det lite till obehag också =(

Därför när hon slappnat av i att snirkla runt alla hinder fick hon trav hoppa de minsta planken 50cm. Tre bra skutt blev det =) Andra skuttet var jag inte tillräckligt intressant i min ridning så hon tog saken i egna hovar och gjorde ett sådant lufthopp innan så hån landade nästan i planket men hoppade glatt ändå. Jag skötte mig sedan och hade uppgifter till henne ända inpå hindret =)

Får ju bara ta några små skutt nu när bakknäna ska stärkas, ska lägga in bomarbete nu också. Ska bli spännande att höra vad Freddy W säger i April om henne.

Sitter och kikar lite på min ryamatta till hund som ligger bredvid mig, han behöver kammas! Jag vill verkligen inte det! Har införskaffat en sådan dunderkam jag lånade och ska ta mig i kragen snart, nån dag =) Aldrig mer en pälshund! eller päls ska den ha men ingen lång! Föresten ska jag nog inte ha någon mer hund ändå så jag kan kamma min Digger,  så har ja kammat hund för en hel livstid sedan!!! Jag tycker om min hund =) om någon tvivlar ;)

Nähä stallet nu i solen sedan får jag nog ta tag i hemmet =(

Kram och go

Dagen

Jag önskar ta mig sjutton inte en levande varelse att vara täppt i näsan! Varför blir det alltid som värst när man ska äta och vid läggdags?! Vi har haft förkylning här hemma nu sedan slutet av Januari! Är det normalt eller!!! Går från den ena till den andra. Gubben åt penicilin för annan skada som blev inflamerad så han verkar ha klarat sig sista veckan men jag och barna snorar och hostar och täpper igen. Inte kul alls!

Skulle till opticern idag efter att släppt ut hästarna men de ringde i sista minuten och sa att det fick bli en annan dag. Inte bra! Lincerna är slut, har tre par kvar och glas ögonen är sedan hedenhös tider! Ser suddigt med dem. Såå många tusenlappar att fixa nya =( såå det återstår bara att leva lite i sus och dus i en dimmig värld ett tag ;)

Var med Vicky och Ricky i ridhuset i em. Det gick hyfsat idag med och eftersom vi var ensamma där skulle hon testa en galopp. Wiihoo sa de båda två! Nä men Vicky gjorde så gott hon kunde och det tyckte nog pållan att hon gjorde också! Blev lite för mycket fart så det gick inte riktigt att styra. Höll på att gå illa vid den saknade sargdörren då Ricky ligger ner i kurvan och slickar sargkanten med hovarna! Otäckt! Det gick bra men ingen galopp på den sidan längre. Ett bra avslut kändes viktigt och det fick vi =) en fin höger galopp.

Pållan lade huvudet på sned ett par ggr och jag har sett att hon tjagglar lite med munnen... hmm undrar om det är dags för lite tand koll snart igen?

Har köpt den sista Sieg Larsen filmen idag =) Nästa lediga dag som inte är solig blir en filmdag =P

Nu ska jag och min täppta näsa gå och lägga oss =(

Kram och go


ABC och <3 Fia <3

Himmel vad det blåser i dag! Men solen skiner och det är kanongott =)

Ont i halsen och allmänt förkyld igen! Den förra förkylningen hann faktiskt aldrig försvinna! Det tar på krafterna att vara halvdan. För då ska man ju orka med allt som vanligt, fast man faktiskt inte gör det! Så min morgon har varit lugn i soffan med tv och datan =) 

Stallet en runda för att ta en tur iskogen, men det gick inte! Så mycket skare så det blev helt vingligt att skritta. På en redan vinglig pålla blev det ingen bra kombination. Blåste gjorde det också så ögonen rann. Fick bli korta rundan och sedan skrittarbete med halter, sidförande och övergångar ist, på vår lilla plätt bakom stallet som förhoppningsvis växer fram till en bättre liten bana! =) Duktig Ricky iaf =D

Hade en pratstund med veterinär Lundgren and bokstavs-hästar! Jo, vi var rörande överens om att det finns. Syrebrist vid födseln, förtidigt födda osv. Vore nog bättre att låta naturen ha sin gång med föl som räddas mot alla odds, tyckte han. Ja, med tanke på att de flesta som vill ha en häst vill ju ha den för att prestera med. Inte alltid på tävling men det är inte många som vill lägga det psykologiska jobbet som de faktiskt kräver. Orkar eller förmår inte människan blir det synd om hästen.

Hmm men nu finns det ju redan massor av dessa pållar... Om jag hade en gård och mycket pengar skulle det vara en dröm att rehabilitera dessa pållar. Och hade jag alla dessa pengar skulle jag ha en helt normal läromästare också att bara njuta av =)

Vi beslutade att Ricky ska få lite tid på sig att anpassa sig till träning i ridhus, transportåkande, vara själv i hagen ibland och att ibland inte gå ut med de andra på morgonen. Kan ju låta som helt banala grejor men i Rickys värld är det lite upprörande =/ Det är nyttigt med dessa förändringar, livet består av förändringar. Hon har blivit bättre på Omeprasolen hon fick mot sin mage men inte helt ok än.  Så vi kör på i sakta takt och ser förhoppningsvis att framstegen kommer. 

Han sa också att han gillade gamla Fia bäst =) Man blev så glad av att köra förbi och se henne i hagen, var hans ord. Det värmde <3 Min skrutta som jag saknar så det värker emellanåt! Går ibland tillbaka i min blogg och läser storyn om henne och den sista hyllningen och bölar som en barnunge varje gång. Konstigt att det svider så, tur att man lär sig leva med det.

Spännannde det där med hästar som inte följer mönstret. Eller hundar, människor eller vilken individ som. Spännande att arbeta fram ett sätt som får dessa individer att fungera. Man får ju inte ha brått precis =S men det stimulerar mitt huvud =D

Nu är huset fyllt av ungdommar så jag kan ju passa på att ta en smörj-stund istallet i em. För mig behöver de då inte =S Lite käk först bara.

Kram och go

Söndag

Igår, Ricky och Vicky =) Var många på plats och pållan blev superstressad! Men låång framskrittning löste knuten och de blev en bra stund =)

Roffe som vann i fredags :)

Oj! på snedden får ni en bild på Roffe i Skandinavium =)


Får se vad dagen erbjuder. Troligen ridhuset snart omm det inte är upptaget. Tar en lugn dag efter denna helg med tre bortanätter =/  Kul hade vi i Göteborg härligt att komma i väg. Lite trött nu after att direkt åkt till jobbet och jobba långhelg. Men allt går =)

Ska bli soli mån=) Det ser vi fram emot

Kram och go


RSS 2.0